A HILL CV olvasó webinarja

Kedves Kitöltő,

A közel 300 véleménnyel elértük a megcélzott statisztikai célt. Köszönjük a kitöltést! 

Honnan indult az ötlet?

A megújuló outplacement szolgáltatásunk tervezésénél merült fel bennünk a kérdés, hogy vajon ugyanazt keressük-e mi az önéletrajzokban, mint más döntéshozók? Emellett egy másik izgalmas kérdésre is kerestük a választ: vajon mennyi ideje van egy pályázónak arra, hogy felkeltse maga iránt az érdeklődést? Ezért indítottuk el a kérdőívünket, amire sokféle döntéshozó (céges HR szakértők, üzleti vezetők és HR szolgáltatók) válaszolt. Már a felmérés elején világossá vált, hogy ez az egyszerű két kérdés sokkal érdekesebb eredményeket hoz és sokkal több döntéshozót szólít meg, mint azt vártuk.

Workshop

A téma előadói: Enczi Judit, ügyvezető igazgató és Palchuber Tamás vezető tanácsadó. Kérjük regisztrálj a webinárra (Sápi Andreánál: sandrea@hill.hu), vagy csatlakozz 06. 18-án 16h-kor itt (letöltés nem szükséges): Join Microsoft Teams Meeting

Ennek a kérdőívnek az eredményeit szeretnénk megmutatni és egyben egy szakmai dialógust folytatni arról, hogy hogyan szűrjük az önéletrajzokat, vajon milyen trendek alakulnak a szakmában, hogyan változnak a döntéshozók preferenciái? Erre a bemutatóra hívunk most egy divatos webinar keretében június 18-án, 16 órakor. Az elemzések egy részét később posztolni fogjuk. Ha igényled (sandrea@hill.hu), e-mailben is elküldjük a részedre.

A webinaron lehetőség lesz kérdéseket feltenni a chatfalon.

Üdvözöl: a HILL Csapat